تبلیغات
پارس ناز - طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

پنجشنبه 11 آذر 1395 08:56 ب.ظ

 

آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

  • آشپز باشی| آموزش آشپزی| خوشمزه ترین غذاها و دسرها

    برای 12 نفر

    زمان آماده سازی : 30 دقیقه

    زمان پخت : 1 ساعت 15 دقیقه

    مواد لازم برای خرده نان های رویه

    کره

    4 ق غ

    خرده نان

    2 فنجان

    ساقه پیازچه خرد شده

    3 ق غ

    مواد لازم برای پاستا و سس

    سیر

    1 بوته

    روغن زیتون

     

    پاستا

    450 گرم

    کره

    8 ق غ

    آرد

    6 ق غ

    شیر

    5 فنجان

    پنیر چدار رنده شده

    5 و نیم فنجان

    پنیر پارمسان رنده شده

    نصف فنجان

    پودر خردل

    نصف ق چ

    نمک

    1 و نیم ق غ

    فلفل سیاه

    1 ق چ

    طرز تهیه :

    برای تهیه خرده نان های رویه :

    پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1 – 2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .

    برای تهیه پاستا و سس :

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

    بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.

    پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز  و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

    یک ظرف کم عمق به اندازه ی 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.

    کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود 1-3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.

    ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.


برچسب ها: طرز ، تهیه ، پاستا ، با ، سس ، پنیر ، و ،